fbpx
  • 0878 777 212
  • Teлефон за поръчки и въпроси

Клиенти

"Гледаме на клиентите си като на гости, поканени на парти, на което ние сме домакини. Наша ежедневна задача е да направим всеки аспект от преживяването им малко по-добър." - Джеф Безос, Amazon
VIVACOM
VIVACOMМобилен опреатор
Omnicar auto
Omnicar autoДилър и сервиз на марките RENAULT и DACIA
A1
A1Мобилен оператор
София Стефанова
София СтефановаМагазини за спортни стоки
efbet
efbetБукмейкър
Sport Vision
Sport VisionMагазин за спортни стоки

Клиентите за нас

Omni

Фирма Спринг Ер България ООД е наш доставчик на ароматизатори, с която работим от 2015 г. Използваме техните устройства във всичките ни обекти, в градовете София и Бургас.

Спринг  Ер ни предлага лесно регулируеми устройствата  и богата палитрата от аромати, което допринася за комфорта и на служителите в обектите, и на клиентите ни.

Навременните доставки и редовното получаване на информация за нови решения прави фирма Фирма Спринг Ер България ООД наш дългогодишен и предпочитан доставчик на ароматизатори.

Vivacom

С екипа на Спринг Ер България ООД работим от началото на 2016-та година. До момента Спринг Ер България ООД се грижи за нашата идентичност, като ароматизира персонално и с ексклузивни за ВИВАКОМ аромати, нашите търговски обекти в цялата страна. Услугата им, както и високото качество на продуктите им, допринасят  в желанието ни да създадем една спокойна и приветлива среда за клиентите и служителите ни.

Споделяме своята удовлетвореност и висока оценка за работата и професионализма на Спринг Ер България ООД, която ароматизира верига казина Efbet в България и Румъния.

 

Екипът на фирмата се отличава с висок професионализъм, коректност и съобразяване с индивидуалните изисквания и спецификата на всеки наш обект.

 

Продължаваме да разчитаме на тяхната увереност и амбиция да бъдат най-добрите в своя бранш.

С пожелания за бъдещо и все така успешно сътрудничество.

Изключителни професионалисти, защитаващи името си с качество, колегиалност, гъвкавост и отношение към клиента. Екипът от професионалисти ни спечели с изключителна коректност, навременно изпълнение, възможност за пълно и комплексно корпоративно обслужване, персонално отношение и грижа към клиента, както също и с изключителна отзивчивост и рационален подход. Обслужвайки 246 обекта на А1 вече повече от година, ние и нашите служители по магазини получаваме изключително качествена услуга.

Със своя нов и модерен облик, с разнообразието от модели на най-популярните световни марки BUZZ пренася духа на световните метрополиси у нас. BUZZ е топ дестинацията за всички любители на разнообразни и качествени маратонки, които искат да следват най-новите модни тенденции и да създадат собствен уникален стил.

 

Затова и ние искаме да си партнираме и с други марки, които са също интересни, прогресивни и нестандартни. Тези, които оставят следа. Spring Air са точно такива. За нас е от изключително значение обектите ни да имат цялостна и разпознаваема атмосфера, за което допринася и Spring Air. С провокирането на всички сетива на нашите посетители, сме уверени, че те ще доволни от прекараното време в BUZZ.