fbpx
  • 0878 777 212
  • Teлефон за поръчки и въпроси

29A GUESTHOUSE #placetovisit

 

 "Всички пътувания имат тайни дестинации, за които пътешественикът не подозира."
                                                                                                    Мартин Бубър

 

 Нашата работа ни среща с невероятни хора и ни отвежда на чудни места. Решили сме да ви разкажем за някои от тях и вярваме, че ще ви вдъхновим за кратко пътешествие и нови срещи с вълнуващи хора.

 

 29A GUESTHOUSE

Най-хубавото на това да пътуваш е неизвестността, приятните изненади, свободата, безвремието, в което се потапяш и малките бижута, които откриваш по пътя си и си готов да се върнеш заради тях.

Август е прекрасен за планиране на бягство през септември. Началото на есента носи специално настроение и е идеално време за двудневна разходка из стариннен Пловдив. Ако искате забележителности, културни събития, изложби, театър - моля заповядайте в Европейската столица на културата за 2019 - основателна причина за посещение тази есен. 

Ако сте настроени на романтична вълна...ех, колко вълшебни места има за пиене на вино из Капана и въобще в целия град, но за тях някой друг път.
Сега сме решили да обърнем специално внимание на местата за настаняване.


Да посрещнеш утрото в 29А GUESTHOUSE само по себе си е достатъчно целия престой в този град да ти се стори вълшебен.

Красивата историческа сграда е била обитавана преди от известен български индустриалист, бизнес магнат и филантроп и пази спомени от едно друго време.

Зашеметяващият дизайн на луксозните нови стаи, които наскоро са завършени и декорирани от местни художници, ще си играе игри с мозъка ви. Ще се чудите в кой 5 звезден хотел по света сте попаднали.

Освен всички позитиви дотук, мястото ще ви изненада и с перфектното си местоположение - централно и тихо.
Думите не стигат, за да бъде описано сърцето и душата, вложени в това бижу. Трябва да се усети само лично. Това уникално място буди истинска гордост, че се намира на територията на България.


А ние от Spring Air Bulgaria благодарим за доверието на 29А Guesthouse и възможността да се грижим за нежния аромат, който допринася за цялостното преживяване и запечатва спомените на гостите.


За безплатна консултация относно маркетинга с аромати и всички ароматни решения, с които разполагаме, ще се радваме да се свържете с нас на телефон 0878 777 212 или да използвайте формата за контакт.

#springair #springairbulgaria #artisintheair  #aromamarketing #memories #професионалноароматизиране