fbpx
  • 0878 777 212
  • Teлефон за поръчки и въпроси
Да надникнем в невидимия свят на арома маркетинга на някои от най-известните брандове у нас и по света.

Да надникнем в невидимия свят на арома маркетинга на някои от най-известните брандове у нас и по света.

  • Можете ли наистина да имате връзка с някого, с когото никога не сте се срещали?
  • Възможно ли е да се чувствате близо до човек, без да го познавате в реалния живот?
    Отговорът е не!

Нищо не може да се конкурира с АЛХИМИЯТА на реалния свят!

Няма по-силно от личното преживяване в света на луксозния пазар. Нищо не е в състояние да предаде на потребителя - емоцията, усещането и посланието на дадена марка, така както би го усетил самия той със своите сетива.

С цел привличане на вниманието на клиентите, които са свикнали да бъдат „зад своите дисплеи“, масово компаниите разчитат на експериментални и мултисензорни маркетингови стратегии. Идеята е да се въздейства на всичките пет сетива на потребителите.

По-специално, усещането на даден аромат има силата да пренася човек на друго място и в друго време. Ароматът е начин за комуникация и стимулиране на клиента и трябва да е съчетан с останалите важни компоненти, като светлина, звук, дизайн и оформление на магазина. Най-добрите търговци знаят това.

 Очите на клиентите ви могат да бъдат затворени, но ароматът  в магазина им позволява да видят НЕВИДИМОТО!

 Специалистите от Spring Air® са имали честта да проектират аромати или така нареченото “ароматно лого”,  на едни от най-големите компании, както по света, така и у нас. Създадените частни аромати са част от посланията на брандовете.  

Ароматите се разпространяват чрез иновативни ароматизиращи диспенсъри, дискретно поставени в определени зони на обектите.

Така специално създаденият аромат за дадената марка, се превръща в начин за комуникация, изразява и показва идентичността и уникалността на марката, и установява дълготрайна връзка с клиентите.

Чрез аромата, екипът ни се стреми към същото, към което се стреми и фотографът - да уловим същността на едно място или марка, подчертавайки неговата неповторимост.

При  нашите клиенти, някъде ще усетите  мирис на прохладно лятно утро с пикантни нотки на джинджифил, които се появяват и изчезват като звезди от комети. Другаде, ще усетите наситен въздух с аромат на мускус и кедрово дърво. Вдъхновяващият аромат, който не може да забравите най-вероятно е уханието на роза, цитрус и лавандула, в съчетание с дървесни нотки и летни плодове - това е нашият очарователен Adorable.

Ароматите на Spring Air® имат изненадващата способност да говорят повече на сърцето, отколкото на ума.

За безплатна консултация относно маркетинга с аромати и всички ароматни решения, с които разполагаме, ще се радваме да се свържете с нас на телефон 0878 777 212 или да използвайте формата за контакт