fbpx
  • 0878 777 212
  • Teлефон за поръчки и въпроси

Запознайте се с екипа на Spring Air Bulgaria

 

Запознайте се с един от най-важните хора от нашия екип. Това е Павлина Стаева – по-известна като Пипи :) . Тя е нашата многоръка Шива - успява да жонглира с безброй задачи и да отговаря на всяко едно обаждане на клиент - ето затова не сваля готините си слушалки Marshall. Пипи е нашата бойна мадама, която строява мъжката част от екипа. С бързия си и аналитичен ум тя е нещо като главен генерал – отвътре й идва. Благодарим й, че прави всичко това с усмивка (понякога :D). Извън работа е нежна и любяща майка на прекрасната малка Алегра. Умее да изработва всякакви, ръчно направени красоти – да изрязва, да шие, да твори и да се радва на живота.

Ето какво отговори Пипи на въпроси, които зададохме на целия екип:

1. Име?
– Павлина.

2. Ти си?
– Човекът.

3. Aĸo cи мyзиĸaнт, ĸaĸ биx ĸpъcтила дeбютния cи aлбyм?
– Напред и нагоре.

4. Ако можеше да участваш в някой филм или телевизионен сериал, кой би бил той?
– Сериал - True Detective, филм – Interstellar.

5. Ако можеш утре сутрин да се събудиш с някое ново качество или способност, кое би избралa?
– Да съм джедай!

6. Защо Spring Air Bulgaria?
– За да съм щастлива и всички други, ако ми е по възможностите.

 

7. С кой от ароматите на Spring Air би се сравнил ? Защо точно с него?
– Impressive – защото е впечатляващ. :)

 

29A GUESTHOUSE #placetovisit

 

 "Всички пътувания имат тайни дестинации, за които пътешественикът не подозира."
                                                                                                    Мартин Бубър

 

 Нашата работа ни среща с невероятни хора и ни отвежда на чудни места. Решили сме да ви разкажем за някои от тях и вярваме, че ще ви вдъхновим за кратко пътешествие и нови срещи с вълнуващи хора.

 

 29A GUESTHOUSE

Най-хубавото на това да пътуваш е неизвестността, приятните изненади, свободата, безвремието, в което се потапяш и малките бижута, които откриваш по пътя си и си готов да се върнеш заради тях.

Август е прекрасен за планиране на бягство през септември. Началото на есента носи специално настроение и е идеално време за двудневна разходка из стариннен Пловдив. Ако искате забележителности, културни събития, изложби, театър - моля заповядайте в Европейската столица на културата за 2019 - основателна причина за посещение тази есен. 

Ако сте настроени на романтична вълна...ех, колко вълшебни места има за пиене на вино из Капана и въобще в целия град, но за тях някой друг път.
Сега сме решили да обърнем специално внимание на местата за настаняване.


Да посрещнеш утрото в 29А GUESTHOUSE само по себе си е достатъчно целия престой в този град да ти се стори вълшебен.

Красивата историческа сграда е била обитавана преди от известен български индустриалист, бизнес магнат и филантроп и пази спомени от едно друго време.

Зашеметяващият дизайн на луксозните нови стаи, които наскоро са завършени и декорирани от местни художници, ще си играе игри с мозъка ви. Ще се чудите в кой 5 звезден хотел по света сте попаднали.

Освен всички позитиви дотук, мястото ще ви изненада и с перфектното си местоположение - централно и тихо.
Думите не стигат, за да бъде описано сърцето и душата, вложени в това бижу. Трябва да се усети само лично. Това уникално място буди истинска гордост, че се намира на територията на България.


А ние от Spring Air Bulgaria благодарим за доверието на 29А Guesthouse и възможността да се грижим за нежния аромат, който допринася за цялостното преживяване и запечатва спомените на гостите.


За безплатна консултация относно маркетинга с аромати и всички ароматни решения, с които разполагаме, ще се радваме да се свържете с нас на телефон 0878 777 212 или да използвайте формата за контакт.

#springair #springairbulgaria #artisintheair  #aromamarketing #memories #професионалноароматизиране

 

  

 

 

 

Да надникнем в невидимия свят на арома маркетинга на някои от най-известните брандове у нас и по света.

Да надникнем в невидимия свят на арома маркетинга на някои от най-известните брандове у нас и по света.

  • Можете ли наистина да имате връзка с някого, с когото никога не сте се срещали?
  • Възможно ли е да се чувствате близо до човек, без да го познавате в реалния живот?
    Отговорът е не!

Нищо не може да се конкурира с АЛХИМИЯТА на реалния свят!

Няма по-силно от личното преживяване в света на луксозния пазар. Нищо не е в състояние да предаде на потребителя - емоцията, усещането и посланието на дадена марка, така както би го усетил самия той със своите сетива.

С цел привличане на вниманието на клиентите, които са свикнали да бъдат „зад своите дисплеи“, масово компаниите разчитат на експериментални и мултисензорни маркетингови стратегии. Идеята е да се въздейства на всичките пет сетива на потребителите.

По-специално, усещането на даден аромат има силата да пренася човек на друго място и в друго време. Ароматът е начин за комуникация и стимулиране на клиента и трябва да е съчетан с останалите важни компоненти, като светлина, звук, дизайн и оформление на магазина. Най-добрите търговци знаят това.

 Очите на клиентите ви могат да бъдат затворени, но ароматът  в магазина им позволява да видят НЕВИДИМОТО!

 Специалистите от Spring Air® са имали честта да проектират аромати или така нареченото “ароматно лого”,  на едни от най-големите компании, както по света, така и у нас. Създадените частни аромати са част от посланията на брандовете.  

Ароматите се разпространяват чрез иновативни ароматизиращи диспенсъри, дискретно поставени в определени зони на обектите.

Така специално създаденият аромат за дадената марка, се превръща в начин за комуникация, изразява и показва идентичността и уникалността на марката, и установява дълготрайна връзка с клиентите.

Чрез аромата, екипът ни се стреми към същото, към което се стреми и фотографът - да уловим същността на едно място или марка, подчертавайки неговата неповторимост.

При  нашите клиенти, някъде ще усетите  мирис на прохладно лятно утро с пикантни нотки на джинджифил, които се появяват и изчезват като звезди от комети. Другаде, ще усетите наситен въздух с аромат на мускус и кедрово дърво. Вдъхновяващият аромат, който не може да забравите най-вероятно е уханието на роза, цитрус и лавандула, в съчетание с дървесни нотки и летни плодове - това е нашият очарователен Adorable.

Ароматите на Spring Air® имат изненадващата способност да говорят повече на сърцето, отколкото на ума.

За безплатна консултация относно маркетинга с аромати и всички ароматни решения, с които разполагаме, ще се радваме да се свържете с нас на телефон 0878 777 212 или да използвайте формата за контакт